04 februari 2018

4de provincialer Hoger Op Testelt is enige met foutloos parcours in het Belgische voetbal

TESTELT

Neen, het zijn niet de grote kleppers als Anderlecht, Club Brugge of Standard, wel voetbalclub Hogerop Testelt uit 4de provinciale dat een foutloos parcours aflegt dit seizoen. De jongens uit Testelt doen het uitstekend, met een zeer knappe 51 op 51.

Dat was ook onze jonge reporter Thomas opgevallen. Hij analyseert de toestand.

provinciaal voetbal, hoger op testelt


Vorig seizoen liep het maar niet voor Hoger Op Testelt, hoewel het op de eerste speeldag nog flink uithaalde met een 5-0 overwinning op eigen veld tegen KMJ FC Zichem. Uiteindelijk behaalde het 21 punten en was het voorlaatste, met gevolg dat Testelt degradeerde van 3de naar 4de provinciale.

Ontploffing in 4de provinciale

Dit seizoen is weliswaar een ontploffing voor Hoger Op Testelt, bij het begin van het seizoen waren ze al meteen dominant, zo wonnen ze op de 2de speeldag met 2-9 tegen SNA Keiberg B en werd er op het veld van SK Deurne uitgepakt met een memorabele 0-8 overwinning. Ook erna bleven de jongens uit Testelt presteren en dat leidt nu tot een foutloos parcours en natuurlijk de leiding in de competitie.

Mooie vooruitzichten

De jeugdwerking in Testelt is de laatste jaren enorm gegroeid, er loopt zeer veel jongtalent rond op de Testeltse velden. Wat even geleden begon met een paar jeugdploegjes is nu verder gegroeid tot een van de betere jeugdwerkingen  van de streek. Testelt heeft dan ook de bedoeling om in de toekomst zoveel mogelijk eigenspelers in hun eerste ploeg aan te brengen.

Sportieve groet van Thomas.

Reacties mag je sturen naar thomas.hensportredactie@gmail.com 

Gepost door Hageland Expres in Sport, Testelt, Thomas bij... | Permalink | Commentaren (0) | |  Facebook | | |

De commentaren zijn gesloten.