20 december 2017

Diestse liberalen met nieuwe naam 'Open Diest' naar de verkiezingen

DIEST

logo_opendiest.pngDe Diestse liberalen van Open VLD trekken met de naam “Open Diest” naar de lokale verkiezingen van oktober 2018. Met dit open project willen ze een nieuwe politieke wind door Diest en haar gemeenten laten waaien. Ze doen een oproep aan iedereen om mee te doen. Eerder raakte al bekend dat Christophe De Graef kopman wordt.


open diest,christophe de graef,sabine meyssen,verkiezingen 2018“De tijd dat politiek alles alleen beslist vanuit een ivoren toren is definitief voorbij”, zegt lijsttrekker Christophe De Graef (foto rechts). “Onze stad en deelgemeenten snakken naar een open visie. We moeten keuzes maken op maat van onze inwoners, niet langer op basis van ideologische tegenstellingen. De enige manier om dat te doen is door met een open visie iedereen bij het beleid te betrekken. Dat is de moderne manier van politiek waar we met Open Diest voor gaan.”

Moderne stad

Open Diest brengt alvast een aantal speerpunten naar voor. Die volgen uit de vele reacties van inwoners de afgelopen jaren. “We willen een visie uiteenzetten richting moderne stad waar het goed is om te leven, werken en ondernemen” zegt voorzitter Sabine Meyssen. “Veiligheid en een leefbare omgeving staan daarbij centraal. Ook investeren in sport, recreatie en maatschappelijke integratie zijn belangrijk. En natuurlijk zal de toekomst van de Citadel als groene parel cruciaal zijn voor de verdere ontwikkeling van onze stad. We willen met Open Diest alle inwoners van Diest en haar gemeenten mee de toekomst van deze site laten bepalen”.

Open Diest de boer op

open diest,christophe de graef,sabine meyssen,verkiezingen 2018Het gemeenteproject staat open voor elke inwoner van Deurne, Kaggevinne, Molenstede, Schaffen, Webbekom en Diest. Iedereen met een positieve, transparante en open visie is meer dan welkom om mee te schrijven aan een nieuw en toekomstgericht verhaal.

Voor meer informatie en vragen kan u terecht bij:www.opendiest.be

Gepost door Hageland Expres in Diest, Politiek | Permalink | Commentaren (0) | |  Facebook | | |

De commentaren zijn gesloten.