16 december 2017

Allessia en Michèle organiseren Het Warmste Ontbijt

SCHERPENHEUVEL

Tijdens de Warmste Week van Music For Life slaan Michèle Huber en Allessia Claes de handen in elkaar voor het goede doel. Zij organiseren Het Warmste Ontbijt in Scherpenheuvel tijdens het mega-loopevenement U/RUN For Project U/Turn op woensdag 20 december. En dit ten voordele van Project U/Turn dat avontuurlijke activiteiten aanbiedt voor mensen met een fysieke beperking.FotoUturn.jpg


Op woensdag 20 december om 4u ‘s ochtends start het mega-loopevent U/Run For Project U/Turn doorheen heel Vlaanderen. Twee Ultralopers Serge Van Autreve en Yves Dedapper duwen elk een rolstoel over een traject van 150km, met als eindbestemming het domein Puyenbroeck in Wachtebeke waar Studio Brussel hen zullen opwachten.  En ze passeren daarbij ook het centrum van Scherpenheuvel.

Zoveel mogelijk geld

“We willen zoveel mogelijk geld inzamelen om het voortbestaan van de vzw te garanderen”, zeggen Michèle en Allessia. Toen we hoorden dat het loopevent ‘U/Run For Project U/Turn’ naar Scherpenheuvel zou komen, werden we enthousiast. “Ik heb niet lang moeten nadenken en contacteerde Allessia om samen de handen in elkaar te slaan”, zegt Michèle Huber van Goesting. “Het is een mooi project dat ik al jaren ken”.
“Project U/Turn wil mensen met een beperking laten inzien dat een beperking geen beperking van het leven mag vormen”, zegt U/Turn vrijwilligster Allessia Claes.

Loop mee in Scherpenheuvel

Michèle Huber van Goesting heeft zich geëngageerd om het knooppunt in Scherpenheuvel te organiseren. “We maken het gezellig in de vroege ochtend want het loopteam van Serge zal rond 5u30 in Scherpenheuvel passeren”, zegt Michèle. Sportievelingen kunnen hier starten met lopen tot aan het volgende knooppunt in Aarschot, bij café De Knoet (11km). Inschrijven kost €15 (incl. hesje en verzekering) en het looptempo is 10km/u (meer info: www.sportupforlife.be)

Het Warmste Ontbijt voor slechts 6 euro

Er wordt op woensdagochtend zelfs iets extra georganiseerd om geld in te zamelen en de lopers een hart onder de riem te steken. Supporters, sympathisanten en lopers kunnen vanaf 5u tot 8u genieten van “Het Warmste Ontbijt” voor slechts 6€ bij Goesting, Basilieklaan 1. De opbrengst gaat integraal naar het project. “Wie de lopers en de deelnemers met een beperking een warm hart wil toedragen, kan komen supporteren rond 5u30. Zo zijn onze helden nooit alleen”, zegt Allessia. Het is de bedoeling dat het knooppunt in Scherpenheuvel één groot feest wordt, met één gezellige bende.

Meer info.

Gepost door Hageland Expres in Ontspanning, Scherpenheuvel | Permalink | Commentaren (0) | |  Facebook | | |

De commentaren zijn gesloten.