07 augustus 2017

Marijn Devalck verwelkomt zaterdag alle mindervaliden op de Truckhow in Bekkevoort

BEKKEVOORT

Aanstaande weekend - zaterdag 12 en zondag 13 augustus 2017 - organiseren de Truckers For Life hun jaarlijkse truckshow op het sportpark De Heide langs de Oude Leuvensebaan in Bekkevoort. Zaterdag geven de truckers de andersvaliden en hun begeleiders extra aandacht.Bekkevoort_Dag van de andersvaliden.jpg


"Onze Truckshow heeft als doel de andersvaliden en de familie van de truckers te verwennen en een aangenaam weekend te bezorgen", zegt Guy Reyns van de organisatie Truckers for Life. Zaterdag 12 augustus 2017 is de dag van de mindervaliden. "Die dag worden de andersvaliden en hun begeleiders in de picture gezet. Ze worden omstreeks 14 uur ontvangen door Marijn Devalck bijgestaan door de vrouwelijke medewerkers van het bestuur". 
In de namiddag maken de truckers een rondrit met de andersvaliden in hun hoge en veilige cabine. Marijn Devalck neemt zelf plaats achter het stuur van een truck.

Blijde gezichten

"Wij willen de chauffeurs bedanken om dit elk jaar vrijwillig en belangeloos te doen. De andersvaliden krijgen van de organisatie een drankje met een frietje en een toespijs aangeboden. Voor hun blijde gezichten, jaarlijks zo een 200 tal,  doen wij het", klinkt het bij de organisatie.  

Zondag is er de familiedag waarvan je het volledige programma hier vindt.

De truckshow gaat - sinds de vernieuwing van het organisatie  - nu voor de derde keer door. De opbrengst van dit evenement is bestemd - net zoals de 30 keer onder het vorige bestuur - voor plaatselijke goede doelen en organisaties die zich inzetten voor andersvaliden, zieken, kankerbestrijding, opvang en minderbedeelden. 

Gepost door Hageland Expres in Bekkevoort, Ontspanning | Permalink | Commentaren (0) | |  Facebook | | |

De commentaren zijn gesloten.