28 juli 2017

Truckers For Life Bekkevoort in volle voorbereiding voor truckshow 2017

BEKKEVOORT

De Truckers for Life Bekkevoort maken zich klaar voor de jaarlijkse Truckshow op 12 en 13 augustus. Het eerste deel van de voorbereiding - te voet naar Scherpenheuvel - hebben ze al achter de rug.

Bekkevoort_Onderonsje Truckers For Life Bekkevoort 2017.jpg


Op 23 juli trokken de bestuursleden van Truckers For Life Bekkevoort naar Scherpenheuvel. Naar jaarlijkse gewoonte gaan ze met een delegatie te voet naar de basiliekstad. Daar werden ze opgewacht door diaken Freddy De Baets die een mis voordroeg. Met deze misviering willen de truckers hun bestuursleden en medewerkers bedanken voor hun inzet. Tevens wordt er gebeden voor goed weer en een veilige Truckshow.

Dit jaar gaat de truckshow in Bekkevoort door op 12 en 13 augustus 2017 op het Sportpark de Heide.

Rondrit voor andersvaliden

"De voorbereiding van deze activiteit is al weken bezig", zegt Guy Reyns, PR-verantwoordelijke van de  Truckers For Life Bekkevoort. "Het is nu volop werken naar het hoogtepunt in het weekend van 12 en 13 augustus. De enthousiaste gezichten van de aanwezigen is onze beloning. Zeker op zaterdag  als de andersvaliden en hun begeleiders  een ritje maken in een van de trucks. In de namiddag worden de andersvaliden ontvangen door Marijn Devalck bijgestaan door de vrouwelijke medewerkers van het bestuur onder leiding van Miranda Van de Put", zegt Guy.  In de namiddag is er een Country dansfeest.

bekkevoort_truck.jpg

Bekkevoortse polonaise

Zondag is de familiedag voor de Truckers met als hoogtepunt de gekende rondrit met trucks door het Hageland. ‘s Avonds wordt iedereen uitgenodigd op de Bekkevoortse Polonaise met optredens van The Romantrics, Marjan Berger en Swoop met Festeyn.

De inkom is gratis. Het ganse programma kan je vinden op deze link

Gepost door Hageland Expres in Bekkevoort, Ontspanning | Permalink | Commentaren (0) | |  Facebook | | |

De commentaren zijn gesloten.